Tuesday, February 08, 2011

Random thoughts!

  • Tak kira walau macam mana berat 'kesusahan' ini, meski betapa sunyi hati berhadapan, betapa tiada yang mengerti, biar betapa gelisah dan rasa tak berguna, untuk semua salah faham dan hati yang tak bersimpati...aku telah berjanji untuk kekal berdiri, hingga ditakdir jasad dikandung tanah...the least i can do~
  • "Mana-mana pun memang kompetitif, yang pentingnya aok usehe.."-abah
  • Dulu-dulu tiap pagi raya, mesti keluar sarkas kat tv sebab it will bore people to death, thus encourage us more gi lawat relatives/friends. Ironinya sekarang, sarkas di mana-mana. It's very deep if you really understand! 
  • Susah rasa nak lupakan seseorang yang telah mengusik hati ini. Lebih-lebih lagi kalau usaha nak mengorat menemui jalan buntu kerana boo layan. Most of men mungkin anggap 'jangan mengalah selagi xberjaya'.Persistent la konon. As for me, bukan xnak usaha lebih. Di hati kata mari, realiti kata 'cermin diri dulu'. So probably, not now. Jadi, untuk masa ini, gigit jari. 
  • “Your time is limited, don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma, which is living the result of other people’s thinking. Don’t let the noise of other’s opinion drown your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition, they somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.” – Steve Jobs thru' Nysya Feroze
  • Semalam tengok balik 'The Lake House'. Fall in love with the movie all over again! Kate:"Ahh...a comedian. What? You had clowns for breakfast this morning?" (the dialog wasn't exactly like that.Yes,i improvised it)
  • Form is temporary, Class is permanent~ 

3 comments:

Syahizwa's said...

assif,

kamu harus kekal berdiri.
knp tak angkt phone call aritu?

Cik A.i.d.a.n Nadrah said...

gambate! =)

::aLoNGarCia:: said...

syahizwa,
so sorry.ade ape ek?

aidan,
thanks=)