Friday, September 24, 2010

Hanyut - FT

Salam...

Layan jiwe dengan lagu ni sekarang. Tapi disebabkan i'm not attach to anyone di mutakhir ini, maka aku rasa lebih sesuai lagu ni ditujukan buat family aku. Family is an integral part of my life. Surrounded by them is heaven itself (kecuali bila adik² aku buat hal dan wajib dileter*peace*). Aku harap even selepas aku bertemu cinta baru pun, aku tak akan lupakan mereka (I used to lupa diri dulu) Kerana aku tahu, disenang ku, di susah ku, mereka akan ada. Abah-Mak-Kakak/Izu-Abg-Ateh-Yah-Ayad, 1.4.3 guys~~

Harus bagaimana lagi
Dan terus begini
Dengarkan aku
Lihat ke mataku

Cukup sudah kau menghukum
Salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua

Namun harus sampai bila
Kau kan diam seribu bahasa

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja


Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku

Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku bayangkan
Hidup tanpa dirimu

Aku memang bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka

Dan memang selalu aku bersalah
Selalu saja mengabaikan mu meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Bagaimana ku nanti bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Bagaimana ku nanti bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja
Tapi cinta pertama kita tetap Allah S.W.T...
Later~

3 comments:

ayydan said...

Ni lagu ape eh?

::aLoNGarCia:: said...

Hanyut - Faizal Tahir

ayydan said...

oh.ptutlah macam familiar.
thanks~